Separatiewanden

Wij leveren en bouwen separatiewanden van gips in verschillende soorten en maten. De gipsblokken vormen een modulair bouwsysteem waarmee in zeer korte tijd sterke en mooi af te werken wanden en binnenspouwbladen gerealiseerd kunnen worden. De blokken zijn in twee dikten leverbaar: 70 en 100 mm en wegen niet meer dan 18 kg, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn, conform de Arbo-eisen.

 

Separatiewanden van gips beschikken over uitstekende brandwerende eigenschappen. Zo voldoen alle gipsblokken aan klasse 1 volgens de norm NEN6065, ofwel de nieuwe Europese norm Klasse A1. Ook heeft gips een sterk vochtregulerend karakter. Overtollige waterdampen worden uit de lucht opgenomen en wanneer de lucht te droog is, weer afgegeven. Dit zorgt voor een prettige leefomgeving en bevordert de behaaglijkheid van een gebouw.

 

Ten aanzien van de verwerking kunnen leidingsleuven eenvoudig in wand worden gefreesd en daarna onzichtbaar worden afgewerkt. Een gipsen separatiewand leent zich voor vrijwel elke denkbare wandafwerking: er kan gekozen worden voor schilderwerk, behangwerk, tegelwerk, spuitwerk of schuurwerk.

 

Informeer naar mogelijkheden >>>

Dick Boelsz Afbouwbedrijf

Winnaar Gouden Brander Spaan 2014

 

 

 

    

Direct een offerte
aanvragen voor uw Zandcement- of Calciumsulfaatdekvloer?

>> offerte aanvragen
 

Papaverstraat 24
1131 HK Volendam
Tel: 0299 320475
Fax: 0299-324713

>> naar contact