Certificeringen

Brancheverenigingen en certificeringbureaus dragen bij aan hogere bouwkwaliteit, betere werkomstandigheden en meer veiligheid. Als professionele afbouwer willen wij onze opdrachtgevers en eindgebruikers graag het beste bieden. We zetten ons daarom in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en eisen die ons vakgebied aangaan. Hieronder vindt u een overzicht van onze keurmerken, certificeringen en lidmaatschappen.
 

VCA

VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee bouwbedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Boelsz Afbouw is VCA-gecertificeerd. Onze veiligheidscoördinator legt verantwoording af aan de directie inzake naleving van het VGM beleid. Deze coördinator heeft, waar nodig, toegang tot externe veiligheidsdeskundigen.

 

Bedrijfschap Afbouw

Boelsz Afbouw is aangesloten bij Het Bedrijfschap Afbouw. Deze organisatie is in het leven geroepen om bepaalde zaken voor de gehele Afbouwbranche beter te regelen door als collectief op te treden. Het bedrijfschap dient als overlegplatform, is belangenbehartiger en dienstverlener voor aangesloten leden. Organiseren van beurzen met nieuwe innovatieve producten, scholingsmogelijkheden, ondersteuning in aanpak van ziekteverzuim zijn voorbeelden van activiteiten die het bedrijfschap initieert.
 

Dick Boelsz Afbouwbedrijf

Winnaar Gouden Brander Spaan 2014

 

 

 

    

Direct een offerte
aanvragen voor uw Zandcement- of Calciumsulfaatdekvloer?

>> offerte aanvragen
 

Papaverstraat 24
1131 HK Volendam
Tel: 0299 320475
Email: info@boelsz.nl

>> naar contact